Niet meer zonder stroom tijdens het vissen met deze powerbank

Wanneer jij gaat vissen wil je waarschijnlijk graag je voerboot, afstandsbediening, mobiel, tablet, camera en andere elektrische apparatuur opladen. Je weet immers nooit hoe lang de accu van deze apparatuur meegaat. Het meenemen van een powerbank is daarom een goed idee. Met een powerbank kun je tijdens het vissen alle benodigde elektrische apparatuur van stroom voorzien. Je leest in dit artikel meer over de powerbank die wij aanraden.

Fox Halo 96K MAH Power Pack

Deze powerbank is een ideale stroombron voor langs de waterkant. Je kunt er verschillende apparaten tegelijkertijd mee opladen. Deze powerbank is ruimtebesparend, want door de gegoten voeten aan de zijkant kun je de powerbank ook op zijn kant op tafel zetten. Laad met deze powerbank jouw voerboot, afstandsbediening, smartphone, tablet en camera op. Je laadt de powerbank van tevoren thuis op en kunt jouw apparaten meerdere malen van stroom voorzien. Deze powerbank heeft ook een aansluiting voor de sigarettenaansteker van je auto, dus als je toch stroom tekort komt kun je hem opladen via de sigarettenaansteker wanneer je onderweg bent naar de volgende locatie of als je de auto even laat lopen.

Bestel Hier

Voordelen Fox Halo 96K MAH Power pack

De capaciteit van deze powerbank is 307,2WH, 26AH bij 12 volt en 96000 MAH bij 3,2 volt. De afmetingen van deze powerbank zijn 209 bij 157 bij 72 millimeter. De powerbank weegt 3 kilo. De powerbank is voorzien van een sigarettenaansteker output van 12 volt 13A max. Daarnaast is hij voorzien van LiFePo4 batterijcellen. Deze powerbank beschikt over een grote Bivvy lamp aan de zijkant met amber en witte LED opties. De powerbank wordt geleverd inclusief wisselstekker en oplader. De batterijstatus wordt weergegeven door middel van 4 LED lampen. Je kunt apparaten opladen met Dual USB en USB-C DC connecties.

Conclusie

De Fox Halo 96K MAH Power Pack is een powerbank waarmee je verschillende apparaten van stroom kunt voorzien. Je hoeft nooit meer met een lege batterij van je voerboot, afstandsbediening, tablet, smartphone of camera te zitten tijdens het vissen. Doordat je de powerbank tussendoor ook nog op kunt laden door middel van de sigarettenaansteker in je auto hoef je helemaal nooit meer zonder stroom te zitten. Door de Dual USB aansluiting en de USB-C DC aansluiting kun je vele soorten apparaten opladen. Er zit genoeg stroom in de powerbank om bijvoorbeeld 8 keer je smartphone op te laden, dus je kunt er een hele lange tijd mee vooruit. Door de grote Bivvy lamp heb je tevens voldoende licht bij jouw zitplaats.

Deze powerbank is zeer geschikt voor karper vissers en vissen vanaf de boot. Ben je iemand die veel loopt tijdens het vissen, dan raden we je een lichtere soort aan voor alleen het opladen van je smartphone, tenzij je deze powerbank gebruikt in je afgesloten auto. Voor een allround powerbank is hij zeker niet zwaar, maar het is niet een powerbank om makkelijk mee rond te lopen. Al met al is deze powerbank zeker aan te raden voor de liefhebber van de hengelsport die graag zijn technische snufjes bij de hand heeft. 

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts